Rezervace

Rezervace

Rezervační řád – Sportovní centrum Olšanka

 

  1. Rezervační systém (dále jen „RS“) NALEZNETE ZDE.
  2. Pro využití RS je nutné se nejprve zaregistrovat, registraci je možné provést samostatně přes výše uvedený odkaz.
  3. Pro registraci je nutné vedle uživatelského jména, hesla, jména a příjmení uvést i platné telefonní číslo a emailovou adresu (pro zaslání aktivačního kódu a případných důležitých sdělení).
  4. Pro plnohodnotnou funkčnost systému doporučujeme, aby uživatelské jméno a heslo bylo zadáváno bez diakritiky.
  5. Obratem po vyplnění nezbytných údajů a jejich uložení obdržíte email s aktivačním kódem. Tento kód zadáte po otevření volby: „zadat aktivační kód“.
  6. Po zvládnutí předchozích kroků se již můžete do RS kdykoliv volně přihlašovat.
  7. V horní liště můžete volit mezi „rozvrhy“ – rezervace hodin, „osobními údaji“ – pro změnu údajů a „mými rezervacemi“ – přehled rezervací uskutečněných i budoucích.
  8. Pod horní lištou naleznete kalendář s datem, kde si můžete zadávat datum požadované rezervace, volbu požadované služby a volbu zobrazení rozvrhu.
  9. Požadovanou službu je možné volit i ikonami nad rozvrhem.
  10.  Rezervaci vytvoříte kliknutím do políčka dle požadovaného času.
  11.  U rezervace badmintonu stačí po vybrání intervalu pronájmu a kurtu zvolit volbu uložit.
  12.  Pro rezervaci vedených cvičebních hodin klikněte na požadovanou hodinu, po zobrazení nového okna stačí kliknout na „přidat“ a po případném navolení počtu požadovaných míst, můžete volbu uložit. V případě plného obsazení cvičebních hodin, je možno se přihlásit na cvičení jako tzv. „náhradník.“ V případě zrušení rezervace již rezervovaným návštěvníkem, budou všichni „náhradníci“ informováni prostřednictvím informační SMS o uvolnění místa na cvičební lekci. V případě zájmu o toto uvolněné místo je zapotřebí rezervaci potvrdit online v rezervačním systému, osobně nebo telefonicky na recepci sportovního centra.
  13.  U cvičebních lekcí se zobrazuje cvičitel a druh lekce a níže počet zarezervovaných míst /kapacita lekce/ případně počet náhradníků.
  14.  Nastavení ceny si u rezervace všímat nemusíte, platba se odvíjí od platného ceníku a podmínek užívání permanentních.
  15.  Přehled všech Vašich rezervací naleznete pod ikonou „moje rezervace“, zde můžete rezervace volbou „editovat“ i rušit či přesouvat.
  16.  Online rezervace lze vytvářet na 21 dní dopředu.
  17.  Rezervace lze rušit nejpozději 6 hodin před začátkem sportovní aktivity či masáže. V případě pozdního zrušení rezervace či nezrušení rezervace (v případě, že se návštěvník nedostaví na sportovní aktivitu) si provozovatel vyhrazuje právo účtovat klientovi plnou cenu rezervované služby.
  18.  V případě, že se klient z jakéhokoliv důvodu nemůže dostavit na svou, již rezervovanou hodinu, může rezervaci zrušit telefonicky na číslech 264 092 448, 606 658 899 či sám, po přihlášení do rezervačního systému. Rezervaci nelze zrušit e-mailem ani SMS.
  19.  V případě, že návštěvník vlastní permanentní kartu, bude mu nárokovaná částka automaticky stržena z permanentní karty a klient bude o této situaci elektronicky informován. V případě, že klient permanentní kartu nevlastní, bude po něm nárokovaná částka vyžadována při příští návštěvě sportovního centra.
  20.  Oznámení o změně instruktora z důvodu nemoci apod. je vyznačeno k dané lekci poznámkou. Tato skutečnost není zasílána SMS či emailem.
  21.  Pro nejlepší funkčnost doporučujeme spouštět RS v internetovém prohlížeči Mozilla Firefox.
  22.  Při komplikacích či dotazech se obraťte na recepci Sportovního centra Olšanka, případné písemné dotazy adresujte na sport.recepce@hotelolsanka.cz.
  23.  V případě vytvoření profilu v RS klient souhlasí se zpracováním osobních údajů a se zasílám informačních mailů. V případě, že klient se zasíláním informačních mailů nesouhlasí, zašle elektronicky na adresu sport@hotelolsanka.cz email s předmětem NEZASÍLAT.

REZERVAČNÍ SYSTÉM >