
ČISTÝ A BEZPEČNÝ HOTEL
Opatření COVID-19
Obecné
1. Zvýšená úroveň čistoty / hygieny
Veřejné prostory (např. Lobby, recepce, výtahy, eskalátory, koupelny, chodby), které jsou vysoce dotykovými body, jsou často a pravidelně čištěny a dezinfikovány.
2. Ruční dezinfekční stanice
Dezinfekční soupravy jsou umístěny na veřejných místech, před výtahy, před banketovými sály a u vchodu do dalších zařízení, aby si naši hosté mohli snadno dezinfikovat ruce.
3. Ochranné bariéry
Mezi hosty a personálem na recepci jsou umístěny ochranné bariéry z plexiskla, které zabraňují přímému kontaktu.
4. Prevence dezinfekcí
Klíče od pokoje, vybavení pro hosty a další předměty jsou před předáním hostům dezinfikovány.
5. Zajištění dostatečné cirkulace vzduchu
Veřejné prostory, restaurace, pokoje atd. Jsou často větrány.
Hotelové pokoje
6. Čistota / hygiena
Ve všech pokojích pro hosty je pravidelně čisten a dezinfikován nábytek, dveře a kliky dveří, okna, koupelna, spínače osvětlení a všechny dotykové body.
7. Čistota / hygiena v místnosti
Důkladně se využívají dezinfekčních prostředky pro sanitaci vysoce dotykových bodů. (Dálkové ovládání TV, telefon, vysoušeč vlasů, věšáky atd.)
Restaurace a bary
8. Čistota / hygiena
Všechny stoly, pulty a sezení jsou před a bezprostředně po použití dezinfikovány.
9. Vyšší standard bezpečnosti potravin
Všichni zaměstnanci kuchyně dodržují přísné hygienické normy pro přípravu jídla a vaření a pro zvýšení bezpečnosti potravin nosí masky, rukavice a klobouky.